сряда, 11 юни 2014 г.

Двете пошли проявления на раковата индустрия

Поглед отвътре: Двете пошли проявления на раковата индустрия


Раковата индустрия умишлено потулва многобройните практически и лабораторни успехи на алтернативните и натурални средства за лечение на рака. Някои лекари и всепризнати учени са наясно, че борбата с рака, която води раковата индустрия, е обречена на провал, особено при използването на химиотерапия. Но тези лекари и учени също са заставяни да си мълчат.

И все пак в обществото сякаш преобладава мнението, че алтернативните и природни лечения на рака са шарлатанство – единствено големите фармацевтични компании и техните отровителски терапии можели да ви помогнат, ако имате рак. Оказва се, че двуличието на раковата индустрия се проявява в две направления: алчност и удобно невежество.

Факторът алчност

Д-р Алън Никсън, бивш президент на Американското общество на химиците, пише:

„За мен е неразбираемо защо лекарите пренебрегват ясните доказателства, че химиотерапията вреди много, много повече, отколкото помага.“

Д-р Томас Нилън, бивш професор по хирургия в Нюйоркския университет, публично изразява учудването си, че химиотерапията продължава да се използва, макар доказаната полза от нея да е твърде малка. В статия на LA Times от преди няколко години д-р Мартин Шапиро изразява подобна загриженост. И двамата лекари споделят становището, че икономическият стимул е причината за поддържането на терапии, причиняващи повече вреда, отколкото добри резултати.


ХИМИОТЕРАПИЯ
ВНИМАНИЕ!


Ако се изкъпете в токсични отпадъци,
това няма да ви даде сили на супергерои.
Напротив – очаквайте здравословни проблеми като
тези във варела отляво.

Социопатичната алчност на фармацевтичните компании е добре известна на повечето читатели на Natural News. Има обаче и нещо не чак толкова добре известно: онколозите (докторите, които лекуват рака) предписват химиотерапията в своите кабинети и изискват цени на дребно за лекарства и химикали, които са купили на едро. По този начин те печелят от продажбите на скъпите лекарства за химиотерапия. Други лекари просто предписват лекарствата, без да ги продават.

„Резултатите от анкетите и проучванията показват, че трима от всеки четирима лекари (75%) биха отказали да се подложат на химиотерапия, защото знаят, че е неефективна по отношение на болестта и има разрушително действие върху целия човешки организъм“ – заявява д-р Тулио Симончини, онколог от Рим, който използва сода бикарбонат, вместо химиотерапия.

Удобното невежество

Никак не е лесно да си признаем, че медицинското образование е пошло – особено когато сме инвестирали в него хиляди долари и много време, за да получим диплома за лекар. По-лесно е просто да се предписват отровни химикали даже когато пациентите падат мъртви – важното е лечението да е официално прието. Действащите разпоредби за медицинските грижи премахват всяка съдебна отговорност от лекарите, стига те да се придържат към общоприетите практики.


Химиотерапия - легалното средство за фармацевтична евтаназия
Химиотерапията се смята за успешна даже когато агонията на пациента е удължена само с 2 години. Дори когато ракът се завърне скоро след обявената ремисия, това не се брои за провал.

Онкологията разглежда предимно туморите. Много лекари, практикуващи алтернативна медицина, разглеждат туморите като механизъм, с помощта на който клетките оцеляват въпреки болестта. Ракът може да се развива в продължение на години, преди да стане забележим под формата на тумор. Една част от невежеството се изразява именно в изчакването да се появи тумор, преди да се вземат мерки. А след като туморът се отстрани оперативно, се обявява, че лечението било успешно, макар победата да е краткотрайна.

Макс Уича – изследовател на рака и основател на Общообразователния онкоцентър към Мичиганския университет – прави следното „изненадващо“ изявление пред изданието „Питсбърг поуст“:

„Стандартните методи за лечение на рака не само не премахват раковите заболявания, но могат и да и да ги влошат.“

http://www.ivanstamenov.com/2011/02/2472/ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА