сряда, 11 юни 2014 г.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА АНТИМАЛИГНОЦИТ

 "  Лекарство срещу Рак  - http://data-bg.com/prodanhr.htm
Г-н Продан Христов е европейски учен биохимик от български произход..
Преди години създава медикамента Antimalignocyt, който преминава съответните клинични изпитания и е показал убедителни и категорични резултати като лекарство против рак.

Опитите на г-н Христов да патентова медикамента срещат добре организиран отпор в Европа и в България. Документацията за регистриране на медикамента (повече от 400 страници) на няколко пъти "изчезва" от съответното българско ведомство отговорно за регистрацията на медикаменти. В медиите се води сериозна кампания за дескредитиране на лекарството и неговия автор.
Продан Христов, биохимик
Позволяваме си да публикуваме информацията публикувана на сайта на г-н Христо Проданов в Интернет:
About the medicine, the influence and way of accepting best contact the discoverer of the medicine Prodan Hristov at
home phone: 004315965664 (at evening best)
Mobile: +43 6763 252 950
fax: +43 1 5960 831
Wien, Austria

Продан Христов първо изисква възможно най-пълна документация за всеки болен, изпратена на факса му, за да може след това да даде насоки за лечение.

Price of the medicine now is EUR117.оо
Препоръчително е след изпращане на парите да изпратите банковата бележка, удостоверяваща превеждането на парите по факс на Продан Христов. Напишете и за кой случай / кой пациент е лекарството и на какъв адрес да бъде изпратено лекарството.


Bank account

Prodan Hristov
Banka Austria
Vienna
bank code 20151
bank account 710313842

заявено от Продан Христов за механизма на действие на лекарствения препарат:::
(не е редактирано, направо от фонограмата)
Активната субстанция (лечебната същност) вече я създавам по синтетичен начин. Не е нужно да използвам билките.
"... активната субстанция има много ниско РН ... много е кисела ... тя не може да се дава на пациента. Орално [чрез устата] когато я взема я разреждам значи с повече вода...
Когато ще се шприцва (инжектира) тя трябва да се смеси с кръвна плазма, която неутрализира киселия вкус, но не блокира действието на активната субстанция."
"След като активната субстанция е налице, ако се слага във вените или през устата, шансовете да стигне до клетката, раковата или здравата клетка е минимално.
За това тази субстанция я свързваме с аминокисилини. Аминокисилините са важни за растежа и на здравите и на раковите клетки."
"Когато една ракова клетка се раздели на две нови клетки - те са лакоми и искат да растат.За да растат са нужни аминокисилини."
"Значи аминокисилината води активната субстанция в раковата клетка и в здравата клетка, но раковата клетка поема 100 пъти повече, отколкото здравата клетка."
Сега,аминокисилината като влезе в клетката, тя е свързана и с активната субстанция ... не може да отиде в матриците ... в рибозомите, където се произвеждат протеините, за да расте една клетка ... От ядрото, по поръчка от цитоплазмата идват поръчки, че им трябват градивни вещества, например аминокисилини ... и от там пращат така наречената трансфер - рибонуклеинова кисилина (РНК). И те като отидат събират аминокисилини за да ги носят във фабриката за производство
и тука сега е трикът - когато отиде трансфера, рибонуклеиновата кисилина да свърже аминокисилината ... то химическата връзка между аминокисилината и активната субстанция се разкъсва. Аминокисилината отива във фабриката, в рибозомите за производство на протеини, а активната субстанция остава в клетката. И тя, активната субстанция има много ниско РН.
"Здравите клетки имат интакт, цялата ензимна система (в клетката), тя веднага поема активната субстанция, прекарва я чрез обмяната на веществата (в клетката), разгражда се и се изхвърля, както нормална храна. А раковата клетка, тя не може да я преработи (активната субстанция) - раковата клетка има увредена ензимна система.
Аминокисилините отиват за преработка, а активната субстанция остава и като няма кой да я преработи започва да се натрупва. По този начин тя промена средата в клетката. Средата в раковата клетка става все по-кисела и по-кисела."

"Всички процеси в клетката протичат при едно константно РН 7. Натрупаната активна субстанция в раковото клетка започва да снижава значението на РН и средата става все по-кисела.
Киселата среда забавя всички процеси протичащи в клетката - идва момент когато всички процеси в раковото клетка спират и раковата клетка умира."

"Така действа лекарството."
НАШИЯТ КОМЕНТАР

Ние нямаме съмнение относно ефективноста на този медикамент, особено за случаи консултирани от г-н Христов.
Пишем това не защото сме специалисти, а просто защото имаме очи и уши - да гледаме и да чуваме, и пред фактите дори д-р Игнатов би трябвало да замълчи - ама не! Той и неговите хора нито мълчат, нито стоят със скръстени ръце.

Ние подържаме контакт с още един лекар - д-р Иван Христов, създал медикамент за лечение на също така "неизлечимата" болест - АСТМА - той има излекувани повече от 8`000 пациенти, но му е изрично забранено да се опитва да лекува астма. Създаденият от него медикамент Hristastmin, е преминал изпитания в лаборатория в Мюнхен, но вече много години, патентоването му е без движение.
На нас със сигурност ни е известно, че една терапия (д-р Каракехайов) за лечение на детска астма е била изпитана клинично редица години и резултатите докладвани на международен симпозиум посветен на астмата.
Нещо повече - след съобщението на лекуващия лекар, че не е третирал медикаментозно нито един от пациентите си, "светилата на медицината" в областта на астмата станаха на крака и аплодираха скромния селски лекар. И до тук!!!


"Лечението" на астмата е многомилиарден бизнес и никой не може да му посяга!!!
"Лечението" на рака е многомилиарден бизнес и никой не може да му посяга!!!
(този списък може да се продължи и с други болести)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА