събота, 17 декември 2016 г.

Етерични масла и натурални смоли при онкологични заболявания .

ЕТЕРЕЯ ЖЕЛАТИНОВИ ПЕРЛИ * 30

MAYA-DY 

Изображение: Фрамар
ЕТЕРЕЯ желатинови перли * 30
"Етерея" e уникална комбинация от 12 етерични масла - без аналог в света. 
Подсилете имунитета си, възстановете доброто си настроение!
Д-р Димитрина Йонкова съчетава иновативните тенденции между съвременната и народната медицина. 

На лечебно-козметичната серия "Етерея"  са присъдени:
Златен медал от INPEX – USA 1994 г. – международен салон за иновации;
Златен медал 1995 г. от Международен панаир Пловдив;
Златния Европейски Приз за Качество и Търговски Престиж - 2005 Брюксел;
Сребърен лъв от "Произведено в България" София  - 2011.
Желатиновите перли "Етерея" могат да се ползват като хранителна добавка и перли за масаж.                  
                   
ФОРМА И СЪСТАВ: 

Желатиновите перли "Етерея" са по 250 мг, от които 100 мг. етерични масла от – роза, здравец, салвия, хисоп, лавандула, мента, вратига, мащерка, жълт кантарион, бял равнец, лайка, босилек и 150 мг. соево масло. 

Комбинацията от етерични масла има много добър профилактичен ефект против остри възпалителни заболявания 
- грип, възпаление на горните дихателни пътища и белите дробове, артралгии и невралгии. 
                      
При псориазис и витилиго;

Стимулира чернодробната и жлъчна дейност – след хепатит, при цироза, камъни в жлъчката;

Противовъзпалителният, противоалергичният, бронхоразширяващ  ефект благоприятстват излекуването на хронични възпалителни заболявания - бронхит, астма, гастрит, колит и бъбречни заболявания;

Подобрява сърдечната дейност, леко понижава кръвното налягане; При диабет на старческата възраст – стабилизира кръвната захар;

 При афти, гингивити и парадонтити  перлата се дъвче – по 1 ж.п. два / три пъти дневно;

"Етерея" се препоръчва след тежки операции, при онкологични заболявания и СПИН за повишаване на имунитета.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
при възрастни: 2 перли, два пъти дневно, по време на хранене с 250 мл. течност - чай, вода, мляко;    
при деца: 1-2 перли веднъж или два пъти дневно, по време на хранене, с много течности;
перлата може да се разтвори в топлото ядене - придава много приятен аромат на ястията и оказва гореуказания оздравителен ефект;
при хронични кожни заболявания: акне, витилиго, псориазис, екземи, уртикарии (алергични и ендогенни) - перлите трябва да се приемат в доза 4-6 на ден, в съчетание с козметичния крем балсам “МАЯ”, който се втрива върху изменените кожни повърхности с лек масаж.
Перлите ЕТЕРЕЯ, освен за перорално приложение, могат да се използват за масаж, като се пробиват с игла, съдържимото се изстисква и се масажира върху кожата - при невродермити, невралгии, артрити, ухапвания от насекоми, измръзвания, изгаряния, трудно заздравяващи рани и др. При афти, гингивити и парадонтити.

Опаковка: Флакон по 30 бр.

Забележка: ЕТЕРЕЯ трябва да се приема по време на хранене с много течности. При хора с чувствителни стомаси перлите могат да предизвикат уригване, ако се вземат на гладно.
Производител: България.
====================================================
Изображение: Фрамар
ЖИРОЗИТАЛ

Буроф 

СЪСТАВ: Oleum Rosae Bulgaricum-6,8mg и витамин А-375 мкг.RE.

ПОКАЗАНИЯ: Намаляване риска от развитие на атеросклеротични плаки в съдовете при възрастни лица. Има позитивно действие върху функцията на дихателната система. Има подчертан благоприятен ефект върху дейността на стомашно-чревния тракт, намалява риска от запек. Подкрепя регенеративната функция на хепатоцитите в черния дроб. Има позитивен ефект върху функцията на жлъчния мехур. Подкрепя регулацията на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1-2 капсули два пъти дневно, сутрин и вечер преди хранене. Курс на приложение - 30 дни. Прекъсване от една седмица. Позитивният ефект се наблюдава още през първите 3 седмици.
==========================================
РОЗКАЛИПТ

РАМКОФАРМ,  
Хранителна добавка
Действие: Розмариновото етерично масло се съдържа и се добива от листата на Розмарина (Rosmarinus officinalis), вечнозелен храст, който се среща в Средиземноморската област и Южна Европа
Евкалиптовото етерично масло се съдържа и се добива от листата на Евкалипта (Eucalyptus globulus), високи вечнозелени дървета, които се срещат в регионите със субтропичен климат.
Розмариновото масло представлява безцветна или слабо жълтеникава течност със специфична приятна миризма на розмарин. Съдържа цинеол, борнеол, камфора, камфен.
Розмариновото етерично масло притежава благоприятно регулиращо и възстановяващо действие върху функциите на черния дроб. Притежава и антиоксидантно действие.
Евкалиптовото масло е безцветна до слабо жълтеникава течност със силна специфична миризма. Главна съставка на маслото е евкалиптола (1,8-цинеол).
Евкалиптовото етерично масло има много добър ефект върху горните дихателни пътища и функцията на белия дроб.
Лецитин от Соя - има благоприятен ефект върху структурата на черния дроб. Представлява група фосфолипидни съединения, които участват в метаболизма на мазнините в черния дроб.
Приложение: Розкалипт се прилага като хранителна добавка с благоприятен ефект върху функцията на белия дроб, структурата и функциите на черния дроб и като антиоксидант. 
Състав на 1 капсула:
Етерично масло от Розмарин (Oleum Rosmarini) - 30 mg;
Етерично масло от Евкалипт  (Oleum Eucalyptus) - 5 mg;
Лецитин от Соя (пълнител) - 265 mg.
Дозировка: Приемайте 1-2 капсули от два до три пъти дневно.
Да не се превишава препоръчваната доза! 
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! 
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Опаковка: 50 капсули.
Производител: "РАМКОФАРМ" ООД, България.

====================================================


МУМИЙО


Усилва регенеративните прицеси в различните тъкани, действа като противовъзпалително, антитоксично, общоукрепващо средство, възстановява понижените функции на периферните нервни центрове или нанализаторните центрове на главния мозък. Положително участва в биосинтеза на ДНК клетките. Стимулира процесите на кръвотворене, повишава способността на  черния дроб да обезврежда токсини. Поддържа младостта, тонизира организма и подкрепя функциите на дихателната, сърдечно-съдовата, стомашно-чревната и урогениталната система. Особено ефективен при анемия, възпалителни процеси и обща слабост. Помага да се отстранят нежеланите последствия на химио- и радиотерапията, подобрява зрението. Прилага се успешно за потискане на мутационните процеси в организма. Ускорява 10-15 пъти възстановяването на повредените тъкани.


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

 Всяка сутрин половин час преди ядене на гладно. Изпива се с топъл, но неподсладен чай и НЕ горещ . Курсът на приемане е: 10 дни прием, 10 дни прекъсване, 10 дни прием, 10 дни прекъсване, 10 дни прием. След един месец курсът се повтаря. За прогресиращи болести и много тежки заболявания се употребява без прекъсване един месец и се повтаря след 2 седмици.





Източник : Фрамар




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА