събота, 17 декември 2016 г.

Екстракт от ларви восък молец

Екстракт от ларви восък молец


В традиционната лечебна екстракт восък молец се използва за дълъг период от време. Още в Европа екстракта от XVII век на ларви восък молец използва за лечение на важни личности и тези, които са имали достъп до пчелините. Въпреки това, само през последния век първите научни изследвания, за да се потвърди или отхвърли ефективността на този наркотик са били провеждани.

Принципът на работа и научна основа за ефективността на екстракта

Ако се занимавате с въпроса за ефективността на екстракт от восък молец като обективно и безпристрастно, без да четете ревюта и изобретил агресивната реклама на производителите на пчеларите, използването на екстракт от восък молец безопасно може да се разглежда като използването на плацебо: сериозни изследвания, доказващи ефективността на този инструмент, никога не се извършват.
В действителност, както на държавните продавачите и производителите, на базата на восък молец екстракт-молец е един вид ензим tserraza - уникално вещество, което може да се съборят сложни мастните молекули. Това се дължи на този ензим разгражда ларва се твърди, пчелен восък.
Като се има предвид, че молекулярните стените на много бактерии се състоят от липополизахарид, отчасти свързани от химическата природа на восъци, psevdovrachi започна активно да се възползва от идеята, че качулката на восък молец е в състояние да убие бактериите на туберкулозата и други болести.
Това звучи много правдоподобно, имайки предвид, че така както е описано с помощта на принципа на действие. Но всичко се оказва не толкова гладко.
Първо, науката не е известен ензим tserraza. Това име се появява само в рекламата на хранителни добавки и всички от един и същи алкохолен екстракт от ларви восък молец. И ако химици, внимателно проучени състава на ларвите на восъчния молец, веществото не е намерено, че има сериозни съмнения за неговото съществуване в природата изобщо.
бележка
Единственият човек, който е описано ензим tserrazu - една Mukhin, които се явяват в различни източници, като омбудсмана, как SA Тезиси той не е писал, но около казва ензима в много възхищавах тонове. Почти както и продавачи на хранителни добавки говорят.
Освен това, от чисто концептуална гледна точка, почти всички бактерии съдържат липиди в състава на техните черупки. Съответно, ензим чудо трябва безразборно да унищожи двата микобактерии, които причиняват туберкулоза и чревната микрофлора, и стомаха.
В действителност, такъв ензим - антибиотик, тъй като действието на някои антибиотици е насочено към разделяне бактерии стени. Защо, тогава, не разрушава tserraza полезен лактобацили или винаги присъства в храносмилателния тракт Е.коли? Както се наблюдава селективност и ензимът се доставя в белите дробове за "лечение на туберкулоза"? Не е ясно ...
отзоваване
"Моята диагноза преди да се приложи екстракта от восък молец: тромбофлебит, разширени вени на левия крак, индикациите за операция. Прилагана екстракт в продължение на 2 месеца, загубил два големи възела на крака си, да спре да измъчва болка през нощта. "
Владимир, Твер
Накрая, макар и не най-важното. В света Предполага се, че екстрактът е получен след сушене и смилане на суровината, а след това - екстракция с алкохол, масло или други вещества. Ако суровината се излива, без получаване на алкохол, резултатът е тинктура.
В същото време продавачите и производителите средства настояват за "извличане" на титлата, въпреки че бутилките сами са видели девствени zaspirtovannye пеперуда гъсеници.
Този на пръв поглед малки неточности предполага, че сериозно на патентовано производството екстракт восък молец никога не е съществувал, и можете да го закупите само от домашно отглеждани лекари.
Съществува мнение
Човек не може да отрече вероятността, че чудотворните свойства на екстракта от восък молец са били измислени, поради факта, че много восък молец в изобилие е поразителен кошери и пчелни е страничен продукт. Вместо да се изхвърлят ларвите на омразните, предприемчиви пчеларите са били в състояние да ги печелят.
Въпреки това, мед и пчелни продукти, като на практика е често срещана. Засега няма сериозни изследвания върху ефективността на цветен прашец или пчелно млечице, и тези средства се считат за собственост е традиционната медицина. Въпреки това, хиляди хора се лекуват с тях, а някои дори похвали.
Съжалявам, ако има ефект на "плацебо" или тези продукти наистина все още не са проучени полезните свойства - не можем да кажем със сигурност. Каквото и да беше, когато се използва тях е полезно да се наблюдава внимателно и критично отношение към рекламата.

Това се отнася към екстракта от восък молец и какво въздействие има върху тялото?

Според производителя на екстракт от восък молец (в заглавието, че понякога може да представи думата "melonella" на латински пеперудата име) помага за лечение на следните заболявания:
  • туберкулоза
  • астма
  • бронхит
  • пневмония
  • влошаване след инфаркт на миокарда
  • тромбофлебит
  • анемия
  • менопауза разстройства
  • депресия
  • ендокринни заболявания.
отзоваване
"Туберкулоза ме излекува в болницата, и астма продължава, аз мислех, завинаги. Но след това по препоръка на приятел започнах питейна екстракт молци и шест месеца състояние подобрили толкова много, че спрях за недостиг на въздух, дори и през лятото. "
Иван, Москва
Въпреки това, са проведени сериозни изследвания доказват ефективността на екстракт при лечение на тези заболявания.
Като цяло, прилагането на восък молец екстракт ларви на базата на възприемана антимикробна активност.
Първо, екстракт от ларвите на восък молец се счита за средство за туберкулоза, това е може би защото за първи път започва да се използва, когато туберкулозата е много често срещано заболяване.
По същото ИТ ефективността днес започва да се използва за увеличаване на бюста.
Като цяло, свойствата на екстракта от ларви восък молец днес сериозно надценени, но положителните отзиви и успешните случаи на приложение са известни.

Метод за получаване на препарата

Метод за получаване на извлечение от восък молец е съвсем проста. Събраната ларвите са поставени във всяка буркан и се пълни с 40% медицински спирт. След това означава да се влеят в продължение на 1-2 месеца.
По същия начин екстракт восък молец може да се приготви в домашни условия. В зависимост от съотношението на масата на ларвите и алкохолът се получава 10% или 25% лекарство.
отзоваване
"Когато купих този инструмент, за малко да повърна, аз мислех, че никога няма да бъде в състояние да го пият. Има ларви плаваш Мъртво прав! Но вкусът е просто алкохол. Основното нещо - да погледнем в бутилката не е. Дишайте лесно, хипертония премина. "
Алла, Исмаил
В пчеларството подготовка ферми восък екстракт молец започва на етапа на избор на самите ларви. Смята се, че на пистата трябва да бъде достатъчно голям, но не на последно ларви, подготовка за жизненост на бубите, яде малко и необходимата ензимът е почти изолиран.
Интересно е,
На уверения на някои производители, за да се подготвят ларвите извлече голямо количество восък молец в половин литър, трябва напълно да развалят цяла кутия с мед, който е даден за да бъде изяден от гъсеници. За цената е около 120-150 рубли.

Как да се използва екстракт от восък молец?

Общи инструкции за това как да се използва екстракт от восък молец не съществуват в природата, и всеки производител се отнася до собствените препоръки на продукта върху неговата употреба.
Обикновено, за лечение на вътрешни заболявания обикновено се използват средства 15-20 капки 2-3 пъти дневно, смесването им с 100-150 грама всяка друга течност.
Желателно е, че инструкциите за получаване на восъчните червеи екстракта се получава лекаря, който е предписано самото лекарство. Използвайте този инструмент не е без рецепта.
отзоваване
"За мен лекарят подредени след инфаркт амброзия един, но изливам от нея много старт. Ние решихме да се опитаме да се извлече восък молец, и това помогна. Състояние връща към нормалното, много добър инструмент в допълнение към обичайните сложни лекарства. "
Rudolfovna Маря, Керч
Преди да вземе екстракт восък молец, следва да се отбележи, че много хора са склонни да бъдат алергични към пчелни продукти. Определено лекарството е противопоказан при деца под 14-годишна възраст, бременни и кърмачки.

освобождаване Форма и търговски марки

Купете восък молец ларви Extract днес е проста: той е активно разпространение чрез интернет и от пчеларите. Цена от 100 мл на молец екстракт восък е около 800 рубли. Тази цена е свързана с восък молец екстракт-молец със съдържание на 20% от себе си ларвите. 10% екстракт е два пъти по-евтино, но това е по-рядко срещан.
Не са известни, тя е средство за отдаване под наем на фармацевтичните компании. Има Melonella компания, която произвежда продукти в красива опаковка, но спазването на техните лекарства никакви изисквания не са проверени.
Във всеки случай, за да се избегне измама, преди да купите, не забравяйте да погледнете на много буркана. Трябва да се ларви Подобно гъсеници. Без тях, то е вероятно да се купи фалшив само с един алкохол.

Интересно видео: празни восъчни червеи

Но, в действителност, е пример за приготвяне на запарки от восък молец ларви с ръцете си

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА