събота, 17 декември 2016 г.

Лекари сменят имената на болести Когато Ваксините не работят

Research
 1) K.P. Sethunath – Deccan Chronicle Rise in Paralysis Cases After Polio Vaccine  http://www.deccanchronicle.com/channels/cities/thiruvananthapuram/rise-paralysis-cases-after-polio-vaccine-234
2) Dr Viera Scheibner Polio eradication: a complex end game – Polio Eradication by Vaccination http://www.bmj.com/content/344/bmj.e2398/rr/578260
3) Book extract. The Health Century] Dr. Bernice E. Eddy, whose lab tests found that the Cutter vaccine had been improperly inactivated. http://www.whale.to/vaccine/eddy_h.html
4) Peterson et al (Vaccination-induced poliomyelitis in Idaho. Preliminary report of experience with Salk poliomyelitis vaccine. JAMA; 159 (4): 241-244). http://jama.ama-assn.org/content/159/4/241.extract
5) Greg Beatie  Hiding Polio http://www.whale.to/vaccine/polio1.html
6) Neurology Of India – Report of five children with Guillain-Barré syndrome following a nationwide oral polio vaccine campaign in Turkey Anlar O, Tombul T, Arslan S, Akdeniz H, Caksen H, Gundem A, Akbayram S Department of Neurology, Yuzuncu Yil University Medical School, Van http://www.neurologyindia.com/article.asp?issn=0028-3886;year=2003;volume=51;issue=4;spage=544;epage=545;aulast=Anlar
7) Dr M Beddow Bayly M.R.C.S., L.R.C.P. Case Against Vaccination http://www.whale.to/vaccines/bayly.html
8) Susan Claridge  Smallpox: a new threat? http://www.archetypeltd.co.nz/Smallpox.htm
9) Hiding Smallpox http://www.whale.to/vaccine/smallpox1.html
10)  Natural News Vaccine Failure Admitted: Whooping Cough Outbreaks Higher Among Already Vaccinated Children  http://www.naturalnews.com/035466_whooping_cough_vaccines_outbreaks.html#ixzz1sYoBPd4W
11) Dr Viera Scheibner Consumer Health VACCINATIONS: PART I – MEDICAL RESEARCH ON SIDS AND EPIDEMICS http://www.consumerhealth.org/articles/display.cfm?ID=19990705002005
12) Bronwyn Hancock, Co-ordinator, Vaccination Information Service Turramurra NSW Australia – Letter to the BMJ http://www.whale.to/vaccine/hancock9.html
 ==========================================
 http://vactruth.com/2012/04/25/change-names-of-diseases/
==========================================
Лекари по света са изправени пред децата за улов на заболяванията, които са били ваксинирани срещу. Вместо да се диагностицира правилно тези деца, специалисти са открили, че лекарите дават болестите нови имена. Това предполага прикриване се случва и имунизациите всички ние сме се казвали са безопасни и ефективни са всъщност напълно безполезни.
Ваксинации сега се дават на деца, за да ги пази от всяка болест, познат на човека. Оказва се, че за ваксинация за всичко от полиомиелит до счупен нокът. Въпреки това, много специалисти смятат, че сега имунизациите са всъщност причиняват болестите, които се очаква да се предотврати.
Оказва се, че те биха могли да си прав, защото новини, току-що е била освободена, че 47500 деца стана парализиран след полиомиелит ваксинации в Индия през 2011 г. Според д-р Яков член на националната консултативна група по техническа имунизация и на работната група по храните и лекарствата регламент през 2011 г. след получаване на ваксинация срещу полиомиелит, още 47500 деца са били наскоро парализирани, над стандартната ставка на 2 деца на 100,000 без полиомиелит AFP (остра вяла парализа) случаи. (1)
Д-р Viera Scheibner е професионалист, който няма да е никак изненадан от горните цифри. Тя е твърдо вярвал в продължение на много години, че в противоречие с вярата, че ваксинациите пречат на децата от болести, те са причина децата да наваксат болестите, които те са били ваксинирани срещу. Тя най-добре обяснява това в нея изключително добре написана писмо, публикувано наскоро в British Medical Journal (BMJ). (2) Писмото й по темата за полиомиелит ваксинации съдържа отличната научноизследователска дейност и се отваря огромна кутията на Пандора, че ще бъде трудно за фармацевтичната промишленост да се игнорира. В отговор на статия, озаглавена "Polio ликвидиране: сложен край на играта - премахването на детския паралич от Ваксинация," тя написа:
"Polio ликвидиране чрез ваксинация?
Позволете ми да цитирам някои оригиналната семенната медицински изследвания.
Anderson и др. (1951) в статията си "Полиомиелит, настъпило след антиген инжекции" (Pediatrics; 7 (6): 741-759), пише "През последната година няколко изследователи са докладвани настъпването на полиомиелит след няколко седмици след инжектиране на някои антиген. Мартин в Англия отбеляза 25 случая, в които парализа на един крайник настъпили в рамките на 28 дни от инжектиране на антиген в тази крайник, както и два случая следните пеницилинови инжекции. "
Тя продължи:
"Geffen, изучавайки 1949 полиомиелит случаи в Лондон, наблюдавана от 30 пациенти, които са получавали антиген в рамките на четири седмици, като отбелязва също така, че парализата участва особено крайността, в която е била поставена инжекцията.
Д-р Scheibner условие много примери за изследван доказателства, доказващи, че ваксинациите са причиняващи случаи на парализа и полиомиелит в продължение на много години.
Тя може да бъде прав, защото притеснения са били повдигнати, дори по време на ваксините полиомиелит ранните дни.
През 1954 г., по време на изпитването, Dr Бърнис Eddy (3) става много загрижен след ваксиниране 18 маймуни с инактивирана ваксина срещу полиомиелит. Тя открива, че ваксината е причиняване на маймуните да станат парализирани. Тя пише:
"Имахме осемнадесет маймуни. Ние посят тези осемнадесет маймуни с всяка ваксина, която влезе. И ние започнахме да парализират маймуни. "
//
//
Разтревожена, тя веднага информира висшестоящите й изпращане на снимки на маймуните. Вместо благодарност тя очакваха, и незабавно спиране на програмата за ваксина, нещо изненадващо се е случило. Уилям Sebrell, директорът на NIH, спрян от къщата на животните, когато те са били на работа, не да й благодаря за издухване съдийски сигнал, но да попитайте дали тя и нейните колеги са искали децата им имунизирани с ваксина, тъй като тя е в недостиг.   Излишно е да казвам нито тя, нито изследователите й мисъл ваксината е си струва риска.
Малко след откриването Еди, проучване, написана от Peterson et Ал появи в списание JAMA. (4) Питърсън също говори за ваксинация, предизвикана полиомиелит, този път в Айдахо по време на процеса на (инжекционни) ваксина Салк. Това проучване е включена като част от изследванията на д-р Scheibner в писмото й в BMJ.

За да скриете Ваксини Недостатъците полиомиелит Разработва ново име

Много специалисти смятат, че за да се справи предлог, че болестите са били изкоренени те просто се преименува да прикрие факта, че ваксините не успяват. Според сайта whaleto.com (5) Greg Beatie написа:
Здравните власти убедили китайците да преименувате по-голямата част от техните полиомиелит случаи Guillaine Баре (GBS). Едно проучване установи, че новият разстройство (Chinese Синдром паралитична) и ЗОП беше наистина полиомиелит. След масова ваксинация през 1971 г., доклади за полиомиелит слязоха но GBS увеличава около 10 пъти ...... .В ликвидиране полиомиелитна ваксина на СЗО в Северна и Южна Америка, е имало 930 случая на паралитичен заболяване, наречено всички полиомиелит. Пет години по-късно, в края на кампанията, около 2000 случаи на паралитично заболяване Появиха-но само 6 от тях са били наричани полиомиелит. Скоростта на паралитично заболяване удвои, но определението за болест се промени толкова драстично, че едва ли някой от нея е наречен полиомиелит повече. "
Оказва се, че китайците не може да са били единствената страна да приеме тази философия. Anla др Отчетените деца са диагностицирани с GBS веднага след полиомиелит ваксинации в Турция. В статия, публикувана в Neurology Индия. (6) Anla съобщи, че пет деца се разболяха с GBS следната национална кампания орална ваксинация срещу полиомиелит за ликвидиране на болестта в Турция. Той написа:
Установено е, че броят на случаите на ГБС в децата се увеличили през периода на пероралната полиомиелитна ваксина (OPV) кампания в Турция, което предполага причинно-следствена връзка.
В дискусията си пишат те:
В нашата серия всички деца са по-млади от 5-годишна възраст. ГБС е основно свързана с администриране OPV във всички деца освен Case 4 в когото история на вирусен гастроентерит е присъствал, което е добре познато като задейства фактор в етиологията на ГБС. [13] Когато OPV не беше даден през 1999 г. диагностицира само 2 деца с GBS, които са по-млади от 5-годишна възраст в нашата клиника. Въпреки, че резултатите са променливи и доказателствата не е стабилна, от съществено значение е да се помисли OPV като потенциален спусък за GBS при деца, особено по време на национална кампания и децата трябва да бъдат проследявани.
Установено е, че броят на случаите на ГБС в децата се увеличили през периода на пероралната полиомиелитна ваксина (OPV) кампания в Турция, което предполага причинно-следствена връзка.
Могат ли тези деца да бъдат действително страдат от ваксина, предизвикана полиомиелит, просто преименувана GBS, за да прикрие факта, че ваксината е причинила на децата да се заразят с болестта, вместо да ги защитават от него?   Това със сигурност е голяма възможност.
Невероятно, синдром на Гилен-Баре не е единственото ново име се дава на пациенти развиващи полиомиелит след получаване полиомиелитна ваксина. Beddow Bayly автор на книгата "Случаят срещу Ваксинирането" (7) написа:
След ваксинацията е въведена, случаи на асептичен менингит са били по-често докладвани като отделна болест от полиомиелит, но такива случаи са отчитани като полиомиелит, преди въвеждането на ваксината. Министерството на здравеопазването призна, че състоянието на ваксината на индивида е водещ фактор в диагностиката. Ако човек, който е ваксинирано договори болестта, заболяването се просто записва под различно име.
Това ни кара да си зададем въпроса - е полиомиелит единствената болест, която е имала внезапна промяна на името? За съжаление отговорът на този въпрос е категорично "НЕ!"; това е така, защото други заболявания също са били докладвани, че са имали внезапна промяна на името.

Едрата шарка получава нов лизинг на живот

Тя отдавна се предполага, че едрата шарка все още съществува и е просто преименувана за извършване на измамата, че ваксинацията е да ни спаси от силните челюсти на епидемията от едра шарка. В статия, озаглавена "Едрата шарка: нова заплаха" Susan Claridge (8) написа:
Една популярна тактика сред привържениците на ваксинацията е преименуването на заболяване, когато се появи в ваксинирани така че статистиката не отразяват истинските номера на ваксинираните хора заразяване с болестта, като по този начин прикрива факта, че ваксината не работи.
Джордж Бърнард Шоу е бил член на комисията здравеопазването на London Borough Council в началото на новия век: "Научих се как се поддържа статистически чрез диагностициране всички реваксинирани случаите (вариола), както пустулозен екзема, varioloid или какво кредита на ваксинацията Не - нищо, освен едра шарка.
Сюзън Claridge не стои сам в своите убеждения; Д-р R Obomsawin (9) я присъединява, писане:
В обърна към признати учебници по човешките вирусология и гръбначни вируси ние откриваме, че внимание е отделено от 1970 до заболяване, наречено "маймунската", която се казва, че е "клинично неразличими от едра шарка." Случаи на това заболяване са били открити в Заир, Камерун, Нигерия, Кот д'Ивоар, Либерия и Сиера Леоне (до май 1983 г., 101 случая са докладвани). Установено е, че ". , , наличието на вирус, който може да предизвика клинично едра шарка е обезпокоително, и ситуацията се следи внимателно.
Измамата спре ли тук? Не, разбира се, не, следващата болестта да се получи промяна на името е магарешка кашлица.

Магарешка кашлица Gets A Реконструкция и модернизация

Коклюш също е установено, че има промяна на името. Това е съобщено, отново и отново, че случаите на магарешка кашлица са били диагностицирани в напълно ваксинирани деца. Всъщност един доклад се посочва, че провал ваксина е действително са били допуснати. Natural News (10) съобщава:
Нови изследвания се съобщава от Ройтерс разкрива, че магарешка кашлица огнища са по-високи сред ваксинираните деца в сравнение с неваксинираните деца. Това се основава на проучване, водена от д-р Дейвид Уит, инфекциозно заболяване, специалист в Медицинския център Kaiser Permanente в Сан Рафаел, Калифорния.
Лекарите са известни това за много дълго време и може да има много повече случаи, отколкото можем да си представите. Специалисти са открили, че лекарите са се диагностицира магарешка кашлица, както крупата !.
Д-р Viera Scheibner казва:
В списанието на инфекциозни болести, 1994, "Възраст Специфична Честота на бактериологично Потвърдено Коклюш, между 1981 и 1991 г. - десет години проследяване". (11) По-голямата част от случаите се наблюдава при най-уязвимата възрастова група на възраст под една година в най-ваксинирани деца. Всъщност по-голямата част от случаите се случи в рамките на първите четири месеца. Ваксината се причинява магарешка кашлица. Много деца развиват магарешка кашлица от ваксината, но ако са ваксинирани, ще бъдат диагностицирани като "круп.
Bronwyn Hancock Vaccine Information Service съгласява (12) се посочва:
"(2) диагностични насоки, дадени на лекарите бяха допълнени с" Няма история на ваксинацията ", когато бяха въведени ваксините. Дори и без тези писмени указания, лекарите са научени, че ваксините са ефективни. Резултатът е, че при вида на заболяването при едно дете, което е било ваксинирано "против" него, лекарите са били наблюдавани, за да се заключи, че болестта трябва да бъде различна болест, така че случаите на болестта не се докладват.
Например магарешка кашлица получава нарича "круп", когато това се случи при ваксинираните деца, и дифтерия получава нарича имена като "epiglotitis", или, както е в този случай, е описано в "Отглеждане на Vaccine Free Child", от Wendy Lydall (2005, PG 68),
"Леля й трябваше кърмили случаи дифтерит във Великобритания през 1950 г. и тя каза, че племенницата й имаше типичните симптоми на дифтерия. Момичето бе летял с хеликоптер до по-голяма болница в Окланд, където те взеха тампон от гърлото й и потвърди дифтерия. Когато научих, че момичето е напълно имунизирани, един от лекарите каза на майката: "Тогава той не може да бъде дифтерия." Те промениха диагнозата до бактериален трахеит. "
Така че учението на лекарите, че ваксинирането ще намали броя на случаите * * докладвани на заболяване е самоизпълняващо се пророчество, независимо от това колко много случаи има в реалност. "
Долната линия е родителите биват измамени да вярва, че ваксинациите ще предпазват децата от смъртоносни болести, когато в действителност те се защитят децата от абсолютно нищо. Истината е, че все повече и повече ваксинираните деца стават болни със заболявания, за които са били ваксинирани срещу и научните изследвания се разкриват, че лекарите са изработване умни начини да покрие всичко. Не само това, но нежеланите реакции, които могат да имат деца от ваксините, са потенциално по-лошо от самите болести. Струва ми се, че ваксинациите са малко повече от една схема за бързо забогатяване, управляван от фармацевтичните индустрии и одобрен от правителствата. Това не е само криминално е измама от всяко друго име.
Изследвания
1) KP Sethunath - Декан Хроника Rise в парализа Случаи След PolioVaccine http://www.deccanchronicle.com/channels/cities/thiruvananthapuram/rise-paralysis-cases-after-polio-vaccine-234
2) Д-р Viera Scheibner Polio ликвидиране: сложен край на играта - премахването на детския паралич от Ваксинирането http://www.bmj.com/content/344/bmj.e2398/rr/578260
3) екстракт Book. The Health век] Dr. Бърнис E. Еди, чиято лаборатория тестове установено, че ваксината Cutter е бил неправилно инактивира. Http://www.whale.to/vaccine/eddy_h.html
4) Peterson и сътр (.. Ваксинацията индуцирана полиомиелит в Айдахо Предварителен доклад на опит с Салк ваксина срещу полиомиелит JAMA; 159 (4):. 241-244) http://jama.ama-assn.org/content/159/ 4 / 241.extract
5) Greg Beatie Скриване Polio http://www.whale.to/vaccine/polio1.html
6) Неврология Of India - Доклад на пет деца със синдром на Гилен-Баре след общонационална перорална ваксина срещу полиомиелит кампания в Турция Anlar O, Томбул T, Арслан S, Akdeniz H, Caksen H, Gundem A, Akbayram S Катедра по неврология, Yuzuncu Юил University Medical School,Van http://www.neurologyindia.com/article.asp?issn=0028-3886;year=2003;volume=51;issue=4;spage=544;epage=545;aulast=Anlar
7) д-р M Beddow Bayly MRCS, LRCP делото срещу Ваксинирането http://www.whale.to/vaccines/bayly.html
8) Сюзън Claridge Едрата шарка: нова заплаха http://www.archetypeltd.co.nz/Smallpox.htm
9) Скриване Едрата шарка http://www.whale.to/vaccine/smallpox1.html
10) Natural News Vaccine Неспазването Допуснати: коклюш Огнища Висше Сред Вече Ваксинираните деца http://www.naturalnews.com/035466_whooping_cough_vaccines_outbreaks.html#ixzz1sYoBPd4W
11) Д-р Viera Scheibner Consumer Health ВАКСИНАЦИИ: ЧАСТ I - МЕДИЦИНСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ВЪРХУ SIDS и епидемии http://www.consumerhealth.org/articles/display.cfm?ID=19990705002005
12) Bronwyn Hancock, Координатор, Ваксинация Information Service Turramurra NSW Австралия - Писмо до BMJ http://www.whale.to/vaccine/hancock9.html
Photo Credit

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА