неделя, 6 ноември 2016 г.

Защо гъбите пачи крак никога не са червиви?

  
          Защо гъбите пачи крак никога не са червиви?
Много просто, тези гъби съдържат хиноманоза- вещество, което не понасят дори червеите от всякакъв вид.
Веществото е капризно, не понася топлинна обработка и се разрушава при температура от 50 градуса. При студено осоляване, солта го разрушава. Така че, пачия крак трябва да бъде под формата на сухо вещество в капсули или в спиртна настойка.
- Хиноманозата в пачия крак е напълно естествено вещество ,не предизвиква странични ефекти и унищожи паразитите и техните яйца, за разлика от препаратите "Vermoxum" или "Pyrantel", които действат само върху зрели екземпляри.
- Втората активната съставка на пачия крак - ергостерол, ефективно въздейства върху чернодробните ензими. Той се използва за неговото пречистване.
- Траметоноливата киселина успешно действа на хепатитни вируси.
Тинктура.
1 супена лъжица изсушени и смлени на прах пачи крак се залива с 200 мл алкохол, престоява 10 дни, като се разбърква ежедневно. Не се филтрира, преди употреба се разклаща и се пие с утайката.
- при паразитни инфекции - 2 чаена лъжичка вечер преди лягане в продължение на 20 дни .;
- Чернодробно заболяване (затлъстяване, хемангиом, цироза панкреатит) - 1 чаена лъжичка дневно вечер в продължение на 3-4 месеца ;.
- Хепатит - 1 чаена лъжичка сутрин и вечер в продължение на 4 месеца.
- За пречистване на черния дроб - 2 чаени лъжички вечер в продължение на 15 дни ..
В природната медицина пачия крак е безценен. Той притежава противотуморен и имуностимулиращ ефект, помога при възпалителни заболявания, а количеството на витамин А, което се съдържа в тях е няколко пъти по-голямо от това в морковите. Ето защо, препарати в Китай с пачи крак се използват за корекция на зрението и лечение на кокоша слепота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА