неделя, 6 ноември 2016 г.

Пелин - лични свидетелства за положителни резултати

Emilia Hadzhieva Има и алкална вода - жива. Поръчвам си я от интернет от Стара Загора. Приятелка ми изпрати и пелин от Италия - тя е в ремисия вече 10 години, след 4 ти стадий рак на гърда. Комбинирам го със Сорбифер за усвояване на желязото и кислорода в кръвта. Предписаното е от италианската и лекарка.
 ФБ ГРУПА Ракът е диагноза, а не присъда!

 https://www.facebook.com/groups/126187110737977/permalink/1007285182628161/?comment_id=1007423345947678&notif_t=group_comment_reply











===============================================================

Bilyana Borisova Взех го след като моя позната ми разказа следната история- тя живее в Атина и на нейна приятелка македонка на дъщеря откриват рак - лекарите й дават два месеца живот. Тя почва да разпитва за всякакви илачи и така разбира за този чист витамин Ц. Почва да го поема ударно , продължение на два месеца след което майката отива с дъщеря си в болницата, в която лекарите са отписали момичето. Правят й всички изследвания и са учудени - раковите клетки са спрели развитието си. През тези два месеца момичето е приемало такъв вит Ц . Не пречи да опитам, за това го взех. Говорих с моя онколог, както и с лекари от Австрия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА