неделя, 6 ноември 2016 г.

Балсам от орехи

Балсам от орехи 

За приготвянето му, прилаган при РАК и други болести, са нужни 100 г смлени зелени орехи, 500 мл 33-37% пшеничен спирт (може и 80-90% чист медицински спирт). Смесват се, налива се в бутилка и се държи на слънце 2 седмици, после се прецежда, прелива се в съд, който се затваря добре с капачка (не тапа) и се съхранява на прохладно. Може да се използва като хранителна добавка: 
- за възрастни с тегло около 50-70 кг се взима 3-4 пъти дневно преди ядене по 10 г (2 ч. л., като се разтваря добре в 200 мл вода (една водна чаша). Добре е да се потенцира т.е. да се разбива добре преди всяко вземане около 50-60 пъти (както в хомеопатията); при тегло 70-90 кг – по 15 г в 200 мл вода. 
- за деца – по 1 капка за всяка година (10-годишно дете – 10 капки). 
Пие се бавно, на малки глътки за около 15 мин., на гладно. За разреждане трябва да се използва охладена кипнала вода. Трябва да се започне с по-малка начална доза: І ден – 1 капка в 100 мл; ІІ ден – увеличава се двойно, докато се достигне максимално допустимата дозировка. 
Продължителността на един курс е 2-3 седмици, после се прави почивка от 1 седмица и се започва отново. Общата продължителност на терапията може да стигне до 6 месеца, а в някои случаи до 1 година. 
Балсамът се приема в следните случаи: 
-за укрепване на изтощени хора 
-за повишаване на имунитета (особено при РАК) 
- за подобряване на храносмилането (необходимо е за профилактика на рака на стомаха) 
- за зарастване на рани (и профилактика на рак на кожата) 
- при атеросклероза и високо кръвно налягане 
- при хиповитаминоза и авитаминоза (недостатъчно витамини), при болки в корема, глисти, нередовен цикъл, анемия, алергии, фурункулоза, екземи 

Добър е за ПРОФИЛАКТИКА на широк спектър ОНКОЛОГИЧНИ заболявания. Често се предписва за възстановяване след операция, за преодоляване на ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ЛЪЧЕ- И ХИМИОТЕРАПИЯ. В умерени дози благотворно влияе на ръста и развитието на децата. 
Настойки и отвари от плодовете и преградките на гръцкия орех, а също и на черния орех много ефективно прочистват организма от радионуклеотиди и са добра профилактика против рака.

Източник : Клуб за борба с рака (DIR)



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА